blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rolandsteelraven
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Roland SteelRaven



Stronghold Legends
pridal Roland SteelRaven 14.6. 2006 o 15:49

Stronghold Legends bude   pokračovanie titulu Stronghold. Všetci dobre vieme, že Stronghold 1 bol veľmi dobrý prepadák, po ktorom každý RTS-maniak túžil. Jeho pokračovaním bol samostatný datadisk Stronghold: Crusader.
              Roku 2005 vyšiel dlhoočakávaný Stronghold 2. Pred jeho vydaním sme sa nevedeli dočkať až budeme držať hru v rukách, no po jeho vydaní sme ostali zarazaní (asi okrem mňa). V Stronghold 2 bolo dosť chýb,(ako je napr: prelínanie,)...
              Hudba robí v hrách dosť veľa, ale v Stronghold 2 bola hudba otrasná. Pár skladieb bolo fantastických no celkovo to bolo z hudbou zle. Graficky bol Stronghold 2 veľmi dobre spracovaný a podľa môjho, a aj podľa vaších tvrdení bolo treba vlastniť na hru poriadny PC-HW. Jednotky boli detailne prepracované, aj  budovy alebo skaly - hory a pod...
                    Každý ako aj ja očakával od Strongholdu 2 viac. Osobne pre mňa Stronghold 2 je veľké dielo a ešte stále to hrávam, ale Stronghold 1 ma viac uchvátil.
                No vráťme sa ku Stronghold Legends. Zatiaľ nie je veľa informácii o tejto hre, no bol už oznámený dátum vydania(August/September 2006),  kedy by mal Stronghold Legends obajviť na pultoch . Celkovo sa nato teším, no už nie tak ako na Stronghold 2. Je pravda, že Stronghold Legends priniesie veľa nových vecí, ako je fantasy-dej, nové jednotky/ budovy dokonca aj nové národy, no napravý pre ostatných hráčov Stronghold Legends, Stronghold 2 ? Som veľmi zvedavý ako to so Stronghold  Legends dopadne. Dúfam, že dobre, lebo celkovo  z radu RTS/strategy hier, Stronghold  ma uchvátili naťoľko, že Stronghold 2, je z mojich stratégii najlepšia - pre mňa.



Prístupov 2384
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Hlavný generál kráľa Rolanda- Kassander
[ 16.8.2006] (príspevkov 6)
Stronghold Legends
[ 14.6.2006] (príspevkov 1)